Konstkurs i Spanien

DSC_0125DSC_0119DSC_0133

Måla en vecka i soliga Spanien i november.

Kursplats för i år är i en bergsby som heter Capileria, som ligger i Las Alpujarras i Granada provincen i Spanien. Andalusien. Kursen vänder sig till alla nivåer, både nybörjare och vidaregående som har grunderna men som vill komma igång, samt även till yrkesutövande konstnärer som önskar ytterligare utveckling i arbetet. Kursprogram och detaljerad information skickas ut strax innan kursstart. Kursen består av 5 lektionstimmar per dag där gemensamma genomgångar är en viktig del då detta är en del utav kursen som ger utrymma för samtliga att få både hjälpledning men också möjlighet att lära sig ge och ta emot kritik på ett konstruktivt vis. Resa, mat och material ingår inte. Behöver du hjälp så kan vi hjälpa dig med det.

DSC00028IMG_0738DSC00143

Alt.1) DEL I DUBBELRUM 1 vecka målerikurs, (5 timmar teckning & måleri per dag), 6 nätters övernattning med del i dubbelrum med bad och wc. Obs resan ingår inte. Pris: 10.995:-

Alt.2) EGET RUM mot extra tillägg. 1 vecka målerikurs, (5 timmar teckning & måleri per dag), 6 nätters övernattning i enkelrum med eget bad och wc, mot tillägg. Obs, resan ingår inte. Pris: 11.950:-

Alt.3) EGEN LÄGENHET mot extra tillägg. 1 vecka målerikurs, (5 timmar teckning & måleri per dag), 6 nätters övernattning i enkelrum med eget bad och wc, mot tillägg. Obs, resan ingår inte. Ta kontakt med oss för prisinformation.

KURS Undervisningen bedrivs både i bymiljö och ute i naturen. Vi lägger undervisningens tyngdpunkt på landskapsmåleri och inleder med gemensam introduktion för akryl eller oljemåleri. Är du intresserad av att arbeta i andra tekniker är du välkommen att ta med det du har, akvarell eller annat. Har du ett resesällskap som vill följa med men inte delta på kursen så går det utmärkt. Ta kontakt med oss så hjälper vi till med bokning av boendet.

_MG_1404_1b

LÄRARE Undervisningen leds av Rafael Castells-Mendez, professionell och yrkesutövande konstnär och lärare med mångårig erfarenhet. Född i Argentina och bosatt i Uppsala sedan många år tillbaka.